NAŠ STRUČNI TIM

Polkinika Magnolija

Dr. med.
Biljana Đapić Ivančić

Specijalist neurologije

Rođena je 1984. godine u Sinju, diplomirala je na Medicinskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu 2009. godine. Pripravnički staž završila je 2011. godine u Dom Zdravlja Centar, Zagreb. Specijalističko usavršavanje iz neurologije završila je u ožujku 2019. godine na Klinici za neurologiju KBC Zagreb, gdje je i zaposlena na Odjelu za epilepsije i paroksizmalne poremećaje svijesti, Referentni centru za epilepsiju Ministarstva zdravsva Republike Hrvatske. Tijekom 2019. godine završila je tečaj elektroencefalografije (EEG) i epileptologije u Neurofiziološkom laboratoriju Odjela za epilepsiju i paroksizmalne poremećaje svijesti KBC-a Zagreb. Trenutno je na subspecijalističkom usavršavanju iz područja epileptologije.
Tijekom rada u Klinici za neurologiju, KBC Zagreb, sudjelovala je aktivno i pasivno na više domaćih i internacionalnih kongresa, te je na kongresu CONy održanom 2019. godine u Madridu dobila „Young investigator schoolarship” i nagradu za najbolju prezentaciju kongresa. Autorica i ko-autorica je nekoliko znanstvenih i stručnih radova, te koautorica poglavlja stručnog priručnika za trajno medicinsko usavršavanje. Aktivno sudjeluje u trajnoj izobrazbi studenata medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, kao i na integriranom preddiplomskom i diplomskom studiju Medicina (na engleskom jeziku), diplomskom studiju Sestrinstva poslijediplomskom specijalističkom studiju. Trenutno je na drugoj godini poslijediplomskog doktorskog studija Biomedicina i zdravstvo Medicinskog fakulteta u Zagrebu, te je u procesu izrade doktorske disertacije.

Članica je Hrvatskog liječničkog zbora te Hrvatskog neurološkog društva i Društva za EEG i kliničku neurofiziologiju.

Bitno je kome ćete povjeriti svoje zdravlje!

Obratite nam se s povjerenjem.

Image

Za medicinu rada i športa, ginekologiju i opstetriciju, ortopediju i traumatologiju, neurologiju, opću internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju, dermatovenerologiju i urologiju

Brzi kontakt

Dubrava 120, 10040 Zagreb

poliklinika@poliklinika-magnolija.hr

+385 (0)1 6268 348

Radno vrijeme

  • pon - pet 8:00 - 20:00
  • sub 8:00 -14:00

OsiguranPARKINGPARKINGPARKINGza posjetitelje poliklinike.

Korisne informacije

Kartice koje primamo:
nacin placanja4

Telefon: 01 6268 348