NAŠ STRUČNI TIM

Polkinika Magnolija

Dr.sc. Jasmina Ćatić

Dr.sc.
Jasmina Ćatić

specijalist internist i subspecijalist kardiolog

Dr. Ćatić se priključila liječničkom timu Poliklinika Magnolija 2021. godine. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Osijeku 1999. godine, specijalizaciju iz Interne medicine položila je 2008. na Klinici za unutarnje bolesti Kliničke bolnice Dubrava, , a subspecijalizaciju iz kardiologije položila je 2010. godine u Kliničkoj bolnici Dubrava. 2015. godine obranila je temu doktorske disertacije pod nazivom „Povezanost vrijednosti RDW i ehokardiografskih pokazatelja sistoličke i dijastoličke funkcije lijeve klijetke u bolesnika sa STEMI-jem nakon primarne PCI".

Kardiolog je s velikim iskustvom u području kliničke kardiologije i kardiovaskularne dijagnostike osobito u području ultrazvuka srca (ehokardiografije). Dr. Ćatić se posebno bavi najsloženijim ehokardiografskim slučajevima osobito u području srčanih zalistaka, a njen posebni interes je vezan uz kardiovaskularnu prevenciju i sportsku kardiologiju. Publicirala je brojne stručne i znanstvene radove u zemlji i inozemstvu te bila sudionik mnogih domaćih i inozemnih znanstvenih i stručnih skupova.

Licencirana je od Hrvatske liječničke komore za samostalan rad kao specijalist internist i subspecijalist kardiolog.

Bitno je kome ćete povjeriti svoje zdravlje!

Obratite nam se s povjerenjem.

Image

Za medicinu rada i športa, ginekologiju i opstetriciju, ortopediju i traumatologiju, neurologiju, opću internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju, dermatovenerologiju i urologiju

Brzi kontakt

Dubrava 120, 10040 Zagreb

poliklinika@poliklinika-magnolija.hr

+385 (0)1 6268 348

Radno vrijeme

  • pon - pet 8:00 - 20:00
  • sub 8:00 -14:00

OsiguranPARKINGPARKINGPARKINGza posjetitelje poliklinike.

Korisne informacije

Kartice koje primamo:
nacin placanja4

Telefon: 01 6268 348