NAŠ STRUČNI TIM

Polkinika Magnolija

izv. prof. dr. sc. Ivan Bojanić

izv. prof. dr. sc.
Ivan Bojanić

Prof. Bojanić je diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1988. godine. Tijekom studija dva puta je nagrađivan Rektorovom nagradom za studentski znanstvenoistraživački rad. Specijalistički ispit iz ortopedije položio je 1996. godine, a doktorirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2007. godine s temom o liječenju ozljede medijalne pobočne sveze koljena. Na međunarodnim je natječajima dobio nekoliko stipendija (Austrijske vlade, Artroskopskog udruženja njemačkoga govornog područja (AGA), Europskog udruženja ortopeda i traumatologa (EFORT) te Europskog udruženja za kirurgiju koljena, sportsku traumatologiju i artroskopiju (ESSKA)) čime je zaokružio svoju edukaciju i pritom boravio u prestižnim europskim centrima, Innsbrucku, Münchenu i Amsterdamu.
Prof. Bojanić je koautor knjige o sportskim ozljedama koja je objavljena u dva izdanja u SAD-u, a kao autor ili koautor objavio je više od 100 publikacija u prestižnim međunarodnim časopisima. Uveo je niz novih operacijskih zahvata iz područja artroskopske i endoskopske kirurgije, kao i niz novih postupaka neoperacijskog liječenja sportskih ozljeda i oštećenja.
Područja interesa prof. Bojanića u ortopediji su artroskopska kirurgija gležnja, lakta i koljena te sportska traumatologija.

Bitno je kome ćete povjeriti svoje zdravlje!

Obratite nam se s povjerenjem.

Image

Za medicinu rada i športa, ginekologiju i opstetriciju, ortopediju i traumatologiju, neurologiju, opću internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju, dermatovenerologiju i urologiju

Brzi kontakt

Dubrava 120, 10040 Zagreb

poliklinika@poliklinika-magnolija.hr

+385 (0)1 6268 348

Radno vrijeme

  • pon - pet 8:00 - 20:00
  • sub 8:00 -14:00

OsiguranPARKINGPARKINGPARKINGza posjetitelje poliklinike.

Korisne informacije

Kartice koje primamo:
nacin placanja4

Telefon: 01 6268 348