Novosti

Bartolinijeva žlijezda

Bartolinijeva žlijezda predstavlja jednu od najvažnijih žlijezda u spolnom /seksualnom/ životu žene jer je odgovorna za ovlaživanje sluznice spolovila tijekom spolnog odnosa. 

Ciste Bartolinijeve žlijezde, apscesi Bartolinijeve žlijezde i druge tumorske mase u tom području mogu značajno utjecati na kvalitetu života žene. Bol i oticanje u području vanjskog spolovila može narušiti svakodnevno funkcioniranje – nemogućnost sjedenja, hodanja i spolnog odnosa. Dijagnoza navedenih poremećaja je klinička – potreban je stručan ginekološki pregled.

U ginekološkoj ambulanti Poliklinike Magnolija moguće je trenutačno rješenje simptoma – uz lokalnu anesteziju učini se incizija ciste Bartolinijeve žlijezde što dovodi do trenutačnog olakšanja stanja. Preporučamo i svakoj pacijentici dodatno uzimanje antibiotika (ovisno o slučaju) kako bi se spriječila pojava sekundarne infekcije koja dovodi do ponovnog nastajanja ciste. Kontrolni pregledi su nužni kako bi se gnojni sadržaj ciste do kraja izdrenirao i kako bi estetski kriteriji bili zadovoljeni.

Također i ostala stanja i ginekološke probleme /o čemu možete čitati na našem blogu/ možete s povjerenjem riješiti na jednom mjestu u Poliklinici Magnolija.

KADA SE RADI O ZDRAVLJU, NEMOJTE PRISTATI NA KOMPROMISE. ODABERITE VRHUNSKE LIJEČNIKE U POLIKLINICI MAGNOLIJA.

Image

Bitno je kome ćete povjeriti svoje zdravlje!

Obratite nam se s povjerenjem.

Image

Za medicinu rada i športa, ginekologiju i opstetriciju, ortopediju i traumatologiju, neurologiju, opću internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju, dermatovenerologiju i urologiju

Brzi kontakt

Dubrava 120, 10040 Zagreb

poliklinika@poliklinika-magnolija.hr

+385 (0)1 6268 348

Radno vrijeme

  • pon - pet 8:00 - 20:00
  • sub 8:00 -14:00

OsiguranPARKINGPARKINGPARKINGza posjetitelje poliklinike.

Korisne informacije

Kartice koje primamo:
nacin placanja4

Telefon: 01 6268 348