Novosti

Novo, samodezinficirajuća folija!!!

Novo, samodezinficirajuća folija!!!

Od prije nekolika dana prostor poliklinike Magnolije je zaštićen tzv. SAMODEZINFICIRAJUĆIM FOLIJAMA.

O čemu se radi?
Poznato je da se velika većina mikroorganizama ukučujući i COVID 19 virus osim zrakom prenose i kontaktom. Najugroženija mjesta unutar radnih prostora su upravo oni dijelovi koji se često diraju rukama: pultovi, štekeri,kvake na vratima, utičnice, daske u toaletnim čvorovima... Stoga smo odlučili u cilju još jače zaštite naših pacijenata, kao prva Zdravstvena Ustanova u regiji, sve takve dijelove zaštititi i samodezinficirajuće folije čime želimo mogućnost kontaktnog širenja mikroorganizama svesti na najmanju moguću mjeru.

Što su samodezinficirajuće folije?
Radi se o folijama koje u sebi imaju integrirane antimikrobne tvari koje u sebi sadrže jone srebra koji su izrazito učinkoviti u procesima uništavanja mikroorganizama. Osobitost ovakvih folija jest u tome da se dodirnuta folija unutar 20 sekundi sama od sebe regenerira u trajanju i do dvije godine. To znači ujedno da nema dodatne potrebe za kupovinom sredstava za dezinfekciju te trošenje ljudskih resursa za višednevno provođenje poslova dezinfekcije tih ugroženih površina.

Stoga dođite s punim povjerenjem u prostore poliklinike Magnolije sa znatno manjim strahom da ćete iz njih izaći inficirani.

Vaše osoblje Poliklinike Magnolija


 

KADA SE RADI O ZDRAVLJU, NEMOJTE PRISTATI NA KOMPROMISE. ODABERITE VRHUNSKE LIJEČNIKE U POLIKLINICI MAGNOLIJA.

Image

Bitno je kome ćete povjeriti svoje zdravlje!

Obratite nam se s povjerenjem.

Image

Za medicinu rada i športa, ginekologiju i opstetriciju, ortopediju i traumatologiju, neurologiju, opću internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju, dermatovenerologiju i urologiju

Brzi kontakt

Dubrava 120, 10040 Zagreb

poliklinika@poliklinika-magnolija.hr

+385 (0)1 6268 348

Radno vrijeme

  • pon - pet 8:00 - 20:00
  • sub 8:00 -14:00

OsiguranPARKINGPARKINGPARKINGza posjetitelje poliklinike.

Korisne informacije

Kartice koje primamo:
nacin placanja4

Telefon: 01 6268 348