Novosti

Vaginalno krvarenje

Uzroci vaginalnog krvarenja su brojni. Od strukturnih uzroka najčešći su: polip maternice, miom maternice, adenomioza, a kod žena u menopauzi mogu ukazivati na karcinom /najčešće karcinom endometrija/.

Ostali uzroci uključuju: krvarenje u ranoj trudnoći, pobačaj, izvanmaternična trudnoća, poremećaj zgrušavanja krvi, kronične bolesti (dijabetes, bolesti štitnjače), emocionalni i fizički stres, nagli gubitak tjelesne težine.

Poliklinika Magnolija na jednom mjestu nudi dijagnostička i terapijska rješenja. Pomoću 3D/4D ultrazvuka možemo s lakoćom dijagnosticirati strukturne uzroke /polip maternice, miom maternice, adenomioza/, ali i neke druge uzroke kao što su pobačaj i izvanmaternična trudnoća. Laboratorij nam pomaže kao komplementarna metoda u dijagnostici /npr. poremećaja zgrušavanja krvi ili dijabetesa/.

U liječenju velikog dijela uzroka pomaže nam ambulantna histeroskopija koja je dostupna u ginekološkoj ambulanti Poliklinike Magnolija koja se može izvesti i pod općom anestezijom kod osoba koje smatraju da bi im ova vrsta pretrage bez nje bila bolna i neugodna. Uz pomoć instrumenata i kamere veličine 3 do 5 milimetara možemo s lakoćom ući u šupljinu maternice te napraviti učinkovitu dijagnostiku i liječenje. Primjerice, dijagnostička histeroskopija u sklopu krvarenja može pokazati polip maternice koji se u istom aktu može odstraniti te na taj način za 30- ak minuta riješiti problem obilnih menstruacija, posljedične anemije te u konačnici smanjene kvalitete života.

Dijagnostička obrada i liječenje abnormalnih vaginalnih krvarenja u ginekološkoj ambulanti Poliklinike Magnolija obavlja se uz:

  • laboratorijske pretrage
  • moderni 3D/4D ultrazvuk uz color doppler krvnih žila
  • ambulantna ''office'' histeroskopija /dijagnostička histeroskopija, terapijska histeroskopija/

KADA SE RADI O ZDRAVLJU, NEMOJTE PRISTATI NA KOMPROMISE. ODABERITE VRHUNSKE LIJEČNIKE U POLIKLINICI MAGNOLIJA.

Image

Bitno je kome ćete povjeriti svoje zdravlje!

Obratite nam se s povjerenjem.

Image

Za medicinu rada i športa, ginekologiju i opstetriciju, ortopediju i traumatologiju, neurologiju, opću internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju, dermatovenerologiju i urologiju

Brzi kontakt

Dubrava 120, 10040 Zagreb

poliklinika@poliklinika-magnolija.hr

+385 (0)1 6268 348

Radno vrijeme

  • pon - pet 8:00 - 20:00
  • sub 8:00 -14:00

OsiguranPARKINGPARKINGPARKINGza posjetitelje poliklinike.

Korisne informacije

Kartice koje primamo:
nacin placanja4

Telefon: 01 6268 348