O nama

O poliklinici Magnolija

Rad u Poliklinici Magnolija je organiziran u obliku subspecijalističkih ambulanti za neinvazivnu i minimalno invazivnu dijagnostiku i liječenje različitih organa i organskih sustava ljudskog organizma.

U mogućnosti  smo učiniti kompletnu neinvazivnu kardio-vaskularnu obradu i liječenje bolesti srca i krvnih žila u izvanbolničkim uvjetima, te potom donijeti točnu procjenu koji pacijenti trebaju invazivnu obradu, odnosno kateterizaciju srca i krvnih žila.

Dio Poliklinike Magnolija je  ambulanta za gastroenterologiju u sklopu koje smo u mogućnosti učiniti kompletnu gastroenterološku obradu: tj. ultrazvuk i color Doppler abdomenagastroskopijukolonoskopijuodstranjivanje polipa (polipektomiju), te potom primijeniti adekvatno liječenje.
O specifičnom zdravlju žena brine naša ginekološka ordinacija ordinacija kao i ambulanta za bolesti dojki.
U našoj Poliklinici možete dobiti kompletnu neurološkuortopedsku i urološku  dijagnostiku dijagnostiku i liječenje, te specijalističku ekspertizu. Dugogodišnje iskustvo, znanje i moderna tehnologija pomaže nam u tome.
Također možete obaviti dermatološko-venerološki pregled pregled i terapiju.
Tim Poliklinike Magnolija čini i liječnik specijalist medicine rada čija je medicinska specijalnost usmjerena na zaštitu, i poboljšanje zdravlja zaposlenih i kontrolu profesionalnih bolesti i povreda na radu.
Bavi se procjenom rizika na radu, i njihovom eliminacijom, kao i održavanjem i razvijanjem radne sposobnosti radnika. Omogućava fizičko, mentalno i socijalno blagostanje zaposlenih.

Poliklinika Magnolija, sukladno željama, potrebama i mogućnostima naših pacijenata, nudi vrlo širok raspon preventivnih sistematskih pregleda od razine osnovnih preventivnih pregleda do nivoa kompletnih menadžerskih sistematskih pregleda.

Image

Naša misija i vizija

Ovom kombinacijom želimo nastaviti poboljšavati standarde kvalitete zdravstvenog sustava i nastaviti pružati zdrastvenu uslugu svim našim pacijentima kakvu zaslužuju.

Stručnost i preciznost

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Bitno je kome ćete povjeriti svoje zdravlje!

Obratite nam se s povjerenjem.

Image

Za medicinu rada i športa, ginekologiju i opstetriciju, ortopediju i traumatologiju, neurologiju, opću internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju, dermatovenerologiju i urologiju

Brzi kontakt

Dubrava 120, 10040 Zagreb

poliklinika@poliklinika-magnolija.hr

+385 (0)1 6268 348

Radno vrijeme

  • pon - pet 8:00 - 20:00
  • sub 8:00 -14:00

OsiguranPARKINGPARKINGPARKINGza posjetitelje poliklinike.

Korisne informacije

Kartice koje primamo:
nacin placanja4

Telefon: 01 6268 348