Image

O nama

Rad u Poliklinici Magnolija je organiziran u obliku subspecijalističkih ambulanti za neinvazivnu i minimalno invazivnu dijagnostiku i liječenje različitih organa i organskih sustava ljudskog organizma.

U mogućnosti  smo učiniti kompletnu neinvazivnu kardio-vaskularnu obradu i liječenje bolesti srca i krvnih žila u izvanbolničkim uvjetima, te potom donijeti točnu procjenu koji pacijenti trebaju invazivnu obradu, odnosno kateterizaciju srca i krvnih žila.

Dio Poliklinike Magnolija je  ambulanta za gastroenterologiju u sklopu koje smo u mogućnosti učiniti kompletnu gastroenterološku obradu: tj. ultrazvuk i color Doppler abdomena, gastroskopiju, kolonoskopiju, odstranjivanje polipa (polipektomiju), te potom primijeniti adekvatno liječenje.
O specifičnom zdravlju žena brine naša ginekološka ordinacija kao i ambulanta za bolesti dojki.
U našoj Poliklinici možete dobiti kompletnu neurološku, ortopedsku i urološku  dijagnostiku i liječenje, te specijalističku ekspertizu. Dugogodišnje iskustvo, znanje i moderna tehnologija pomaže nam u tome.
Također možete obaviti dermatološko-venerološki pregled i terapiju.
Tim Poliklinike Magnolija čini i liječnik specijalist medicine rada čija je medicinska specijalnost usmjerena na zaštitu, i poboljšanje zdravlja zaposlenih i kontrolu profesionalnih bolesti i povreda na radu.
Bavi se procjenom rizika na radu, i njihovom eliminacijom, kao i održavanjem i razvijanjem radne sposobnosti radnika. Omogućava fizičko, mentalno i socijalno blagostanje zaposlenih.

Poliklinika Magnolija, sukladno željama, potrebama i mogućnostima naših pacijenata, nudi vrlo širok raspon preventivnih sistematskih pregleda od razine osnovnih preventivnih pregleda do nivoa kompletnih menadžerskih sistematskih pregleda.