NAŠ STRUČNI TIM

Polkinika Magnolija

Prim.dr.med.
Darko Počanić

Specijalist internist subspecijalist kardiolog

Diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1985. Nakon specijalizacije iz Interne medicine 1994. godine radi na Internoj klinici KB Merkur, kao voditelj Koronarne jedinice do danas.
Subspecijalist kardiolog postaje 2003. godine. Od 2007. godine voditelj je i Odsjeka za elektrostimulatore na Kardiološkom odjelu Interne klinike KB Merkur.
Voditelj objedinjene Intenzivne jedinice za akutni koronarni sindrom, aritmije i akutna internistička stanja postaje 2014. godine.
Godine 2017. Stječe zvanje primariusa. Tijekom stručnog rada primarno polje interesa je koronarna bolest srca sa zanimanjem za komplikacije akutnog koronarnog sindroma, te aritmije. Bavi se neinvazivnom i invazivnom kardiologijom, kao i implantacijom elektrostimulatora I kardioverter defibrilatora.
Sudjeluje aktivno u radu Hrvatskog kardiološkog društva, član je Upravnog odbora i glavni Tajnik društva od 2008. godine. Također je član Upravnog odbora Hrvatskog društva za hipertenziju od 2008. godine. Član je i Europskog kardiološkog društva te Europske udruge za aritmije, Europskog društva za zatajenje srca, Europskog društva za hipertenziju i prevenciju moždanog udara, Europskoe udruge za farmakokardiologiju te član Radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju srca pri Hrvatskom kardiološkom društvu. Također je nacionalni koordinator Radne skupine Europskog kardiološkog društva za sprječavanje moždanog udara za Republiku Hrvatsku.
Voditelj i glavni istraživač u preko deset međunarodnih kliničkih ispitivanja.
Sudjeluje u brojnim tuzemnim i inozemnim kongresima i simpozijima, te u poslijediplomskoj nastavi Obiteljske medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kontinuirano sudjeluje u trajnoj izobrazbi liječnika obiteljske medicine sudjelujući na kongresima te brojnim edukacijama i radionicama diljem Hrvatske.

Bitno je kome ćete povjeriti svoje zdravlje!

Obratite nam se s povjerenjem.

Image

Za medicinu rada i športa, ginekologiju i opstetriciju, ortopediju i traumatologiju, neurologiju, opću internu medicinu, kardiologiju, gastroenterologiju, dermatovenerologiju i urologiju

Brzi kontakt

Dubrava 120, 10040 Zagreb

poliklinika@poliklinika-magnolija.hr

+385 (0)1 6268 348

Radno vrijeme

  • pon - pet 8:00 - 20:00
  • sub 8:00 -14:00

OsiguranPARKINGPARKINGPARKINGza posjetitelje poliklinike.

Korisne informacije

Kartice koje primamo:
nacin placanja4

Telefon: 01 6268 348